NYT FOREDRAG TIL UDSKOLING

UNG KVINDE FLYGTER FRA FAMILIE

Vi kan læse om det i avisen. Se det i nyhederne. Ofret. Skurkene. Medløberne. Helten. 

Men litteratur kan noget som nyhedsmøllen ikke kan. Når vi åbner en bog, kan vi rejse ind i andre mennesker, vi kan se, og hvis vi vil, forstå verden gennem deres øjne. Er offeret en helt i sit eget liv? Er skurken og medløberne også en slags ofre? Har helten sin helt egen dagsorden?


Koncept. Èn nyhedshistorie, seks forskellige syn på sagen: pigen, hendes forældre, hendes bror, to politikere og en etnisk dansk pige fra hendes klasse.
Foredraget t
ager udgangspunkt i historiefortælling og dialog, med henblik på at skabe en bevidsthed om karakterers handlemønstre, forforståelser og selvforståelse. Fokus ligger på at styrke deltagerne til at gå i dialog med hinanden, samt facilitere kritisk bevidstgørelse om egen og andres væren i verden.

Kristina Aamand er forfatter, sygeplejerske, socialrådgiver samt diplomuddannet i undervisning og uddannelsesplanlægning. Har selv blandet etnisk baggrund, mangeårig erfaring med undervisning og foredrag, samt er ekspert i æresrelaterede konflikter.

Tid: 2 timer. Pris. 5000 kr. plus transport. Der kan søges støtte til ”Børn og unges møde med forfattere og illistratorer” www.kunst.dk
Læs mere om forfatteren på www.forfatterweb.dk

Kontakt for yderligere information om foredraget: kristinaaamand@gmail.com